Schademelding doorgeven

Schademelding doorgeven

Wilt u een schade aan de opstal indienen? Vult u dan het contactformulier in.

Is de oorzaak van de schade nog niet verholpen dan is het advies om te wachten met het indienen van de gevolgschade. Omdat de oorzaak vastgesteld moet zijn om te bepalen of de gevolgschade gedekt is en de schade groter kan worden zolang de oorzaak nog aanwezig eist de verzekeraar bewijs dat de oorzaak hersteld is. Dit kan bijvoorbeeld een factuur van de loodgieter zijn of factuur voor aanschaf van een nieuwe wasmachine.

Kosten voor verhelpen oorzaak komen in de meeste gevallen niet voor vergoeding in aanmerking. Zijn er kosten gemaakt voor hak- en breekwerk dan adviseren wij u de factuur voor herstel oorzaak te laten specificeren.

Wij doen geen uitspraken namens de verzekeraar over eventuele dekking en vergoedingen.

 

Als u zelf het herstel heeft geregeld voeg dan de factuur toe bij documenten.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 10 bestanden uploaden.
pexels-ivo-nederlof-7191356
VvE Den Haag, VvE Zuid-Holland, VvE Randstad, VvE Rotterdam, VvE Groningen, VvE vastgoed Den Haag, VvE beheer Den Haag, VvE-beheer Den Haag, VvE-management Den Haag, VvE-diensten Den Haag, Vastgoedbeheer Den Haag, Vastgoedbeheerder Den Haag, Appartement beheer Den Haag VvE-administratie Den Haag, VvE-onderhoud Den Haag VvE-bijdragen Den Haag, VvE-bestuurder Den Haag VvE-vergadering Den Haag, VvE-regels Den Haag, Vastgoedadvies Den Haag, Woningbeheer Den Haag Makelaar Den Haag Vastgoedmakelaar Den Haag Beheerder commercieel vastgoed Den Haag Vastgoedbeheerder bedrijfspanden Den Haag, Verhuurmanagement Den Haag, Onderhoudsdiensten vastgoed Den Haag
Scroll naar boven