Grote VvE's

VvE Diensten

Grote VvE's

Bij het beheren van grotere VvE’s (vanaf twaalf appartementsrechten) komen weer andere zaken kijken. In de meeste gevallen geldt: Hoe groter de VvE des te complexer de administratie en het onderhoud en des te groter de behoefte aan een professionele beheerder.   

Belangrijkste voordelen om VZB Vastgoed als professionele VvE-beheerder in te schakelen voor uw grote VvE:

Adequate begroting op basis van de huidige wetgeving en reglementen van uw VvE, zo wordt er voldoende gespaard voor groot onderhoud en zit er voldoende saldo in kas voor alle dagelijkse kosten.

Overzichtelijke en begrijpelijke jaarrekening die een goed beeld geeft van de financiële positie van uw VvE.

Goed debiteurenbeheer voorkomt hoge betalingsachterstanden en incassotrajecten. Korte communicatielijnen en altijd snel antwoord.

Een groot complex heeft regelmatig onderhoud nodig, alles wat hierbij komt kijken neemt een hoop tijd in beslag wat wij uit handen nemen. Het bestuur bepaalt zelf de mate van hun eigen betrokkenheid.

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar

24 uur per dag inzicht voor de leden in hun eigen financiële administratie en toegang tot belangrijke documenten van de VvE. Het bestuur en de kascommissie heeft toegang tot de volledige omgeving en financiële administratie van de VvE.

Over Ons

Meer dan 15 jaar VZB Vastgoed

pexels-niels-hunnersen-3243763
pexels-ivo-nederlof-7191356
2005-2023

VZB Vastgoed in de Randstad

Het grootste deel van onze klantengroep bevindt zich in en rondom Den Haag en Rotterdam, maar we zijn ook elders actief. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt.

Waarin onderscheiden wij ons van de rest?

Waarom voor ons kiezen?

Korte Communicatielijnen

Voor u zijn wij telefonisch goed bereikbaar (geen wachtrij), u ontvangt snel antwoord via de mail en voor urgente zaken kunt u 24 uur per dag bij ons terecht.

Ledenportaal

Als eigenaar krijgt u toegang tot het ledenportaal MijnVvE. Alle gegevens van uw VvE zijn voor u dus inzichtelijk. Denk hierbij aan uw ledenfacturen, eventueel openstaand saldo, documenten zoals de splitsingsakte en verzekeringspolis, e.d.

Duurzaam

Onze focus ligt steeds meer op verduurzaming en hiervoor hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld voor kleine én grote VvE’s. Wilt u meer informatie ga dan eerst naar Verduurzaming.

Scroll naar boven