Kleine VvE's

VvE Diensten

Kleine VvE's

Sinds 2005 heeft VZB Vastgoed een uitgebreide portfolio opgebouwd van portiek-VvE’s bestaande uit meestal twee tot twaalf appartementsrechten door heel Nederland.

Slaapt uw kleine VvE, komt u er onderling niet meer uit of bent u ontevreden over uw huidige VvE-beheerder dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Belangrijkste voordelen om VZB Vastgoed als professionele VvE-beheerder in te schakelen voor uw kleine VvE:

Op een locatie in de buurt, indien gewenst digitaal en zelfs in de avonduren.

Adequate begroting op basis van de huidige wetgeving: zo voorkomt u dat uw VvE voor verassingen komt te staan. Overzichtelijke en begrijpelijke jaarrekening die een goed beeld geeft van de financiële positie van uw VvE.

Goed debiteurenbeheer voorkomt hoge betalingsachterstanden en incassotrajecten en zorgt voor voldoende geld in kas van de VvE. Korte communicatielijnen en altijd snel antwoord.

Voldoende kennis in huis op financieel, juridisch en bouwkundig vlak om uw VvE bij te kunnen staan en te kunnen adviseren op tal van vlakken.

Voor calamiteiten zoals een ernstige lekkage zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

24 uur per dag inzicht in uw financiële administratie en toegang tot belangrijke documenten van uw VvE.

Over Ons

Meer dan 15 jaar VZB Vastgoed

pexels-niels-hunnersen-3243763
pexels-ivo-nederlof-7191356
2005-2023

VZB Vastgoed in de Randstad

Het grootste deel van onze klantengroep bevindt zich in en rondom Den Haag en Rotterdam, maar we zijn ook elders actief. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt.

Waarin onderscheiden wij ons van de rest?

Waarom voor ons kiezen?

Korte Communicatielijnen

Voor u zijn wij telefonisch goed bereikbaar (geen wachtrij), u ontvangt snel antwoord via de mail en voor urgente zaken kunt u 24 uur per dag bij ons terecht.

Ledenportaal

Als eigenaar krijgt u toegang tot het ledenportaal MijnVvE. Alle gegevens van uw VvE zijn voor u dus inzichtelijk. Denk hierbij aan uw ledenfacturen, eventueel openstaand saldo, documenten zoals de splitsingsakte en verzekeringspolis, e.d.

Duurzaam

Onze focus ligt steeds meer op verduurzaming en hiervoor hebben wij een speciaal pakket ontwikkeld voor kleine én grote VvE’s. Wilt u meer informatie ga dan eerst naar Verduurzaming.

Scroll naar boven