Twitter Twitter Twitter
VZB Vastgoed als VvE-beheerder

VZB vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in 2005 door Gregory van Brummelen en Jaap Vincent, bestaat het bedrijf inmiddels uit 12 jonge, enthousiaste medewerkers. De oprichters van VZB Vastgoed hebben hun sporen verdiend in de vastgoedwereld (VvE-beheer, makelaardij) en met deze ervaring een succesvol VvE-beheerkantoor opgezet.

 

Waar veel beheerders terughoudend zijn als het gaat om het beheren van kleine VvE's vanaf twee appartementen, verwelkomt VZB vastgoed deze juist. Een aanzienlijk deel van onze klantengroep bestaat uit portiek-VvE's van twee tot zes eenheden. 

 

Natuurlijk zijn ook grote(re) VvE's bij ons aan het juiste adres. Omdat VZB vastgoed een klein bedrijf is, krijgt u bij ons altijd een bekende aan de telefoon en wordt u met de meeste vragen en problemen direct geholpen. En natuurlijk zijn wij vierentwintig uur per dag bereikbaar voor dringende zaken.

 

VZB vastgoed heeft ruime ervaring in zaken als het activeren van tot dan toe slapende VvE's, het opstarten van VvE's bij nieuwbouw en het begeleiden van het traject in het geval van een aanschrijving in het kader van het Bouwbesluit. VZB vastgoed biedt een volledig dienstenpakket bestaande uit administratief, financieel en technisch beheer.

 

Het grootste deel van onze klantengroep bevindt zich in en rondom Den Haag en Rotterdam, maar we zijn ook elders actief. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wilt.

Ledenportaal MijnVvE

Zoals u wellicht weet zijn wij overgestapt naar een nieuw portaalsysteem genaamd GateBeheer.

 

Klik hier om in te loggen op ons ledenportaal MijnVvE.

 

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen voor het ledenportaal stuurt u dan een e-mail naar info@vzbvastgoed.nl.